Το ιατρείο μας

Δείτε φωτογραφίες του χώρου μας όπως τον διαμορφώσαμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας

Περισσότερες φωτογραφίες...

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 9.30πμ - 9.00μμ
Σάββατο 9.30πμ - 2.30μμ
Κυριακή Κλειστά

Κλείστε ραντεβού

Κλείστε ραντεβού όποτε σας βολεύει εύκολα και γρήγορα...

Περισσότερα...

Γιατί να μας επιλέξετε

Η Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας Ξανθοπούλου Ελένη αποφοίτησε το 2005 από την Iατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), ενώ ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης το 2013. Από τον Μάρτιο του 2014 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Χαριλάου) επί της οδού 25ης Μαρτίου 103.

Ιατρείο Ξανθοπούλου Ελένης Χειρουργού Γυναικολόγου - Μαιευτήρα

Η Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας Ξανθοπούλου Ελένη είναι επιστημονικός συνεργάτης και υποψήφια διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ).

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, έτσι παρέχεται πλήρης γυναικολογικός έλεγχος, τεστ Παπανικολάου (ΠΑΠ) έλεγχος μαστού και παρακολούθηση κύησης.

Δέχεται καθημερινά στο ιατρείο της στην περιοχή Χαριλάου - Θεσσαλονίκη κατόπιν ραντεβού.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την χειρουργό γυναικολόγο - μαιευτήρα τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στο ιατρείο της.

 

Σας ανησυχούν τα συμπτώματα;

Αφήστε μας να βοηθήσουμε...

Κλείστε ραντεβού
Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας Θεσσαλονίκη - Χαριλάου | Ξανθοπούλου Ελένη
Super User

Super User

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer Curabitur enim id et ornare. Consequat urna elit urna Ut elit interdum est magna Donec tortor. Sagittis malesuada id dis Morbi facilisi velit lacinia augue nec Lorem. Nulla aliquet ac tincidunt ante Phasellus at metus eros wisi lorem. Quisque turpis nunc lorem a est justo congue convallis Phasellus sed. Libero massa.
URL Ιστότοπου: http://www.joomlart.com

Η παρουσίαση "Γυναικολογικά αίτια οξείας κοιλίας" είναι από ομιλία στην Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη μετά από πρόσκληση του διευθυντή τους.

Η παρουσίαση "Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και εφηβεία" είναι από ενημέρωση μαθητών στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1981, όπου και έζησα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια.

Τον Οκτώβριο του 2005 αποφοίτησα από την ιατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Το 2013 ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής μου συμμετείχα σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια και στη συγγραφή αρκετών επιστημονικών εργασιών.

Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του Α.Π.Θ.

Το 2012 ολοκλήρωσα επιτυχώς την παρακολούθηση των μαθημάτων της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα.

Τον Μάρτιο του 2014 ξεκίνησε η λειτουργία του ιδιωτικού μου ιατρείου στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη (25ης Μαρτίου 103), περιοχή στην οποία διαμένω με τον σύζυγό μου και τα τρία μας παιδιά.